سوالات متداول لیزر موهای زائد: پاسخ به 15 سوال مهم لیزر از سوی کاربران
سلام. برای شنیدن بهترین پاسخ ها به 15 سوال رایج درباره لیزر موهای زائد با ما همراه باشین.
سوالات متداول لیزر موهای زائد
سوالات متداول لیزر موهای زائد؛ سلام. خوش اومدین.
جامع ترین متن لیزر رو با هم بخونیم. به کمک متخصصین، منابع علمی و گزارشات میدانی، تک تک سوالات متداول لیزر موهای زائد رو دسته بندی کردیم و به دقت جواب دادیم. بهترین ویدئوها، پادکست ها و فایل های صوتی نیز در وبسایت تهران اسکین موجود هست.
جشنواره تخفیف زیبایی و لیزر، دستگاه لیزر مدیواستار (اسکلپیون) 2022
مشاوره رایگان با پزشک، کلیه ایام هفته
برای ورود به پیج اینستاگرام روی لینک مربوطه کلیک کنید
خواندن متن زیر زیاد وقت شما رو نمیگیره و در عوض یه دنیا اطلاعات مفید و کمکی بهتون میده تا راحت یه مرکز لیزر و دستگاه عالی با قیمت مناسب انتخاب کنین و بهترین نتیجه رو کسب کنین. با آگاهی قبلی به نتایج زیبایی پوست، اعتماد به نفس، و قدرت بالای اجتماعی در جذب مخاطب برسید.
فراموش نکنین که انواع مراکز لیزر نامعتبر و حتی آرایشگاه هایی با رشد قارچ گونه پیدا میشن که با تبلیغات پرزرق و برق منتظر خالی کردن جیب شما هستن. این متن کمکتون میکنه بدترین ها و بهترین های لیزر رو از هم تمایز بدین و هزینه های لیزر رو به حداقل برسونین.
از همراهی شما خرسندیم.
سوالات رایج لیزر موهای زائد
لیزر موهای زائد کل بدن در یک جلسه خیلی طول نمیکشه ولی اگه بدون رعایت مراقبت ها و بدون دانش قبلی لیزر کنیم، ممکنه عواقب بد و بلند مدتی در انتظارمون باشه. در عین حال، اگه جواب سوالات لیزر رو از قبل بدونین، بهترین نتیجه، یعنی یه پوست براق و تر تمیز با زیبایی ماندگار، نصیبتون میشه.
در متن زیر قصد داریم مهمترین سوالات شما درباره لیزر موهای زائد رو با تکیه به منابع معتبر علم لیزر و تجربه ی پزشکان فوق تخصص پوست و مو و لیزر و زیبایی پاسخ بدیم.
7 مزیت لیزر موهای زائد در زندگی
- بدون درد
- بدون ایجاد زخم، تاول
- سفت سازی همزمان پوست
- بدون ایجاد جوش یا موهای زیر پوستی
- روشن کردن و رفع تیرگی زیر بغل، کشاله ران و بیکینی
- افزایش بهداشت پوست
- بهبود روابط جنسی
جلسه اول لیزر موهای زائد چگونه است؟
لیزر موهای زائد معمولا به یک دوره درمان سه تا شش جلسه ای نیاز دارد. فاصله بین جلسات درمان بسته به قسمت های مختلف بدن، متفاوت است. در مناطقی که موها به سرعت رشد می کنند، مانند پشت لب، درمان ممکن است در چهار تا هشت هفته تکرار شود. در مناطقی که موها رشد آهسته ای دارند، مانند کمر، درمان ممکن است هر 12 تا 16 هفته باشد.
اپراتور هندپیس دستگاه لیزر را روی پوست تان فشار می دهد. بسته به نوع لیزر، ممکن است یک دستگاه خنک کننده در سر دستگاه تعبیه شده باشد.
هنگامی که پزشک یا اپراتور، لیزر را فعال می کند، پرتو لیزر از طریق پوست تان به فولیکول های مو منتقل می شود. گرمای شدید متساطع از پرتو لیزر منجر به آسیب به فولیکول های مو شده که مانع از رشد مو می شود.
در این حین ممکن است احساس درد و ناراحتی ناچیزی کنید که مشابه اصابت سوزن به پوست باشد، و احتمالا خنکی متساطع از دستگاه خنک کننده یا ژل خنک کننده را نیز احساس می کنید.
درمان یک منطقه کوچک مانند پشت لب ممکن است چند دقیقه طول بکشد. اما درمان یک منطقه بزرگتر، مانند کمر یا پا، ممکن است بیشتر زمان ببرد.
آیا لیزر موهای زائد سرطان زاست؟
اشعه ایکس و اشعه گاما موجود در طبیعت بسیار خطرناک هستند و دارای تابش یونیزه شده با فرکانس بالا می باشند. بر خلاف آن، اشعه های به کار رفته در دستگاه های لیزر موهای زائد از نوع تابش های کنترل شده در آزمایشگاه و بسیار خفیف هستند.
انرژی لیزری جهت حذف موهای زائد تابش غیر یونیزه است. انرژی خفیف این اشعه ها تنها بر روی سطح پوست شما قرار می گیرد. از این رو، دستگاه های لیزر موهای زائد منجر به ایجاد آسیب به DNA شما نمی شوند. این دستگاه ها حتی موجب جهش های DNA نیز نمی گردند.
از اینرو به جرات می توانیم بگوییم که درمان لیزر موهای زائد به هیچ وجه سرطان زا نمی باشد.
آیا لیزر موهای زائد دردناک است؟
دوستان عزیز، در صورتی که کاندید مناسب لیزر باشین، مراقبت ها رو رعایت و دستگاه لیزر عالی، به عنوان مثال مدیواستار بدون درد، انتخاب کنید، لیزر حتی کوچکترین دردی ندارد.
در مورد دستگاه لیزرهای غیر از مدیواستار، آستانه درد هر فرد متفاوت است. به طور کلی، درد لیزر موهای زائد بیشتر از درد ناشی از اپیلاسیون نمی باشد. زمانی که پالس نور به سمت پوست منتقل می شود، باعث بروز حس سوزش و سوزن سوزن شدن می شود. برخی افراد نیازی به هیچ ماده بی حسی ندارند، اما برخی دیگر لازم است از بی حس کننده های موضعی استفاده کنند. همه این موارد به خود فرد بستگی دارد.
بهترین و مدرن ترین دستگاه لیزر موهای زائد چیست؟
3 تا از بهترین دستگاه های لیزر موهای زائد در ایران
سوال 1: بهترین برند دستگاه لیزر جهان کدومه؟
جواب سوال 1:
دستگاه های لیزر جورواجوری وارد ایران شده که البته خوب و بد دارند.
خیلی مهمه که طول موج دستگاه لیزر با تیپ پوست و موی شما سازگار باشد. همه ی دستگاه ها برای همه ی انواع پوست و مو مناسب نیستن. اما در این میان، چندتایی دستگاه وجود داره که از طول موج های تنظیم پذیر برخوردارن. به عبارتی، برای همه نوع پوست و مو مناسب هستند.
مدیواستار بی دردترین دستگاه لیزر موهای زائد
دستگاه لیزر مدیواستار به عنوان معجزه ی لیزر قرن دارای ویژگی هایی است که هیچ دستگاه لیزر دیگری تاکنون به گرد پای آن نرسیده. این لیزر فوق العاده گران قیمت است و هر مرکز لیزری توان خرید و نگهداری این لیزر رو ندارد.
آیا می دانید مدیو استار تنها دستگاه لیزری است که مدت زمان لیزر فول بادی رو از دو ساعت به بیست دقیقه رسانده؟!
ویژگی های معجزه لیزر قرن، دستگاه لیزر مدیواستار
- بی دردترین دستگاه لیزر جهان
- مخصوص رفع موهای زائد و درمان ضایعات عروقی ساخته شده
- مناسب همگان با قابلیت صد در صدی رفع موهای کرکی و نازک
- فوق بهداشتی: بدون ژل یا الکل (از سلفون یه بار مصرف روی پوست و سر هندپیس استفاده میشه)
- دارای یک طول موج اضافه و جداگانه برای مسدود سازی عروق تغذیه رسان به موی زائد
- با اثربخشی فوق سریع و بالاتر در مقایسه با لیزرهای دیگر
- مناسب رفع موهای زائد و کرکی (رنگدانه دار) بدون کوچکترین برگشت پذیری
- دارای سیستم خنک کننده و سیستم تنظیم پذیر بر اساس شرایط پوست و موی شما
نکته درباره درد لیزر
گاهی احساس درد حین لیزر ربطی به دستگاه ندارد و ناشی از شرایط پوستی نامناسب، رعایت نکردن مراقبت ها، و یا مصرف داروها و خوراک های تحریک کننده پوست هست.
(دوستان، روی هر لینک دلخواه، همزمان شیفت کلیک کنین تا صفحه ی دوم جداگانه باز شه).
برند آپوجی پلاس الکساندرایت و ان دی یاگ
دستگاه دوم:
دستگاه آپوجی پلاس یا آپوجی اِیلیت سایناشور متعلق به برند معروف سایناشور آمریکا:
دارای طول موج های تنظیم پذیر الکساندرایت 755 نانومتر برای تیپ پوستی 1 تا بین 3 و 4 (از روشن تا سبزه روشن) و 1064 نانومتر ان.دی.یاگ. برای پوست های تیره تر
این دستگاه درد چندانی نداره اما اگه مقایسه کنیم، مدیواستار بدون درد هست.
لینک معرفی کامل دستگاه لیزر آپوجی پلاس
دستگاه سوم:
کندلا جنتل مکس پرو
کندلا جزو دستگاه های خوب و شناخته شده در ایران هست. برای تیپ های پوست و مو روشن تا سبزه روشن بهتر جواب داده. البته طول موج 1064 نانومتر برای پوست های یتره تر رو هم داره.
اگه باز مقایسه کنیم، مدیواستار از نظر بی درد بودن و اثربخشی روی پوست های سبزه و گندمی دست برتر رو داره.
لینک معرفی کامل دستگاه لیزر کندلا مکس پرو در ایران
لیزر موهای زائد مردان به چه صورت است؟
اغلب مردان برای از بین بردن موهای زائد کمر، بالای بازو و قفسه سینه از لیزر استفاده می کنند و در بسیاری از موارد تنها تمایل دارند موهای زائدشان کم پشت و نازک شود این چیزی است که به واسطه دستگاه های لیزر حاصل می گردد. در حقیقت، لیزر موهای زائد تنها روش حذف موهای زائدی است که به جای از بین بردن کامل، موها را نازک تر می کند.
در لیزر موهای زائد مردان با استفاده از انرژی پرتو لیزر ، ریشه مو از بین می رود. در این روش، فولیکول (جایی که رشد مو شروع می شود) مو از بین نمی رود. به همین دلیل از لحاظ فنی، موهای دیگری قادرند در محل رشد کنند. اما این رشد به سختی رخ خواهد داد. این بدان معناست که لیزر موهای زائد دارای ماندگار بسیار زیادی است.
بهترین دستگاه لیزر موهای زائد مردان با پوست تیره
لیزر موهای زائد برای از بین بردن یا کاهش موهای کمر، قفسه سینه، شکم، شانه ها و ناحیه تناسلی بسیار مناسب است. لیزر بهترین عملکرد را در پوست های روشن با موهای تیره دارد و برای افراد دارای موی بلوند یا سفید مناسب نمی باشد. افراد دارای پوست تیره، تنها به نوعی لیزر به نام اندیاگ و یا لیزر فوق العاده موثرتری به نام مدیواستار پاسخ می دهند.
هر جلسه درمان لیزر تقریبا حدود 30 دقیقه (با مدیو استار بیست دقیقه) طول می کشد و در مجموع به 8 جلسه درمان نیاز است. پس از اتمام جلسات لیزر، نتایج تقریبا دائمی هستند اما به یک جلسه سالانه یا دو سالانه نیاز دارد تا ماندگاری آن تثبیت شود.
بی کیفیت ترین و بدترین دستگاه های لیزر در ایران کدامند؟
در ادامه ی سوال اول، به چند تا دستگاه لیزرهای نامرغوب یا بهتره بگیم دستگاه های شبه لیزر اشاره میکنیم.
استفاده از این دستگاه ها به علت ارزان بودن در ایران باب شده. تجربه مراجعین و اپراتورهای باسابقه لیزر نشون میده که این دستگاه ها با برگشت پذیری موهای زائد همراه بودن. ممکنه جلسات اول و دوم موهای زائد بریزه، پس از مدتی نتایج معکوس ظاهر خواهد شد.
(برای باز کردن پنجره جدید و باقی ماندن پیج فعلی، شیفت کلیک رو با هم بزنین)
چرا برگشت موهای زائد بعد از لیزر اتفاق می افتد؟
جواب سوال 2:
چند علت برگشت پذیری موهای زائد
رشد موهای زائد بعد از لیزر خیلی ناراحت کننده هست! زیاد شدن مو بعد از لیزر بی دلیل نیست.
اگه در طول جلسات لیزر، هر چیزی در چرخه ی متداول رویش و ریزش مو دخالت کنه، امکان برگشت پذیری موها وجود داره. این اتفاق برای موهای نازک و کرکی بیشتر مشهود است.
اگه قبل از لیزر سه نکته رو رعایت کنیم، برگشت پذیری موهای زائد اتفاق نمی افتد:
- کاندید مناسب لیزر باشیم
- مراقبت ها رو رعایت کنیم
- دستگاه باکیفیت و اپراتور باتجربه ای رو انتخاب کنیم.
موارد ممنوعه برای عدم برگشت پذیری موهای زائد
- عدم مصرف داروهای محرک رشد موی زائد. از جمله، داروهای کورتون و ضد التهاب، داروهای هورمونی، ضد بارداری، ماینوکسیدیل، داروهای درمان کم کاری تیروئید و غیره.
- خودداری از از لیزر با انواع دستگاه های آی پی ال و اس اچ آر و در کل شبه لیزرها: برای مثال، کوانتوم، اپی لایت، لینتون لومینا، آی پالس، لایت شِر، سینرون ایلایت، و غیره.
- درمان بیماری هورمونی قبل از لیزر: برای مثال، کیست های متعدد تخمدان
نظر کارشناسان لیزر درباره ی تغییر دادن دستگاه لیزر چیست؟
جواب سوال 3:
عواقب تغییر دستگاه لیزر مناسب پوست و موی شما
دوستی میگفت که جلسه سوم لیزر موهای زائد دیدم که دستگاه لیزر عوض شده. تعجب کردم. پرس و جو کردم و متوجه شدم دستگاه قبلی اجاره ای بوده و مدت قرارداد تموم شده.
طول موج دستگاه جدیدی به تیپ پوست و موهام نمیخورد و خودم اینو میدونستم چون مطالعات قبلی داشتم. همون موقع، با خودم فکر کردم اگه با این دستگاه لیزر کنم به احتمال زیاد پوستم میسوزه و کهیر میزنه. بنابراین، مرکز لیزر رو عوض کردم.
نکته 3.1.
دستگاه لیزر رو در صورتی میتونین تغییر بدین که 1. مرغوب نباشه (مانند IPL، SHR…) و 2. با تیپ پوست و موی شما ناسازگار باشه و 3. خراب باشه.
نکته 3.3.
همیشه یه دستگاه لیزر با مارک خوب سالم نیست. بعضی مراکز لیزر دولتی یا غیر دولتی ممکنه از دستگاه خراب و معیوب استفاده کنن و شما متوجه نشین. البته این اتفاق هرگز در مراکز لیزر معتبری که وبسایت های رسمی دارن و مرتب پاسخ سوالات مراجعین رو ارسال میکنن رخ نمیده.
چه داروهایی با لیزر موهای زائد تداخل دارند؟
جواب سوال 4:
لیست داروهای ناسازگار با لیزر
اگه کاندید مناسب لیزر هستین و در عین حال قصد لیزر موهای زائد رو دارین، از یکی دو هفته قبل و بعد از لیزر بعضی داروها رو نباید مصرف کنین. البته قطع دارو به طور ناگهانی عوارض داره و باید با پزشک مشورت کنین.
لیست داروهایی که با لیزر تداخل دارند عبارتند از:
4.1. انواع داروهای ضد آکنه و جوش
4.2. انواع داروهای ضد آرتروز
4.3. انواع داروهای ضد افسردگی
4.4. انواع آنتی هیستامین ها
4.5. انواع داروهای ضد تومور و شیمی درمانی و ضد سرطان
4.6. انواع داروهای ضد تورم
4.7. انواع آنتی بیوتیک ها
4.8. انواع داروهای روان درمانی، قلبی و هورمونی
4.9. برخی داروهای گیاهی
لینک معرفی لیست کامل داروهای تداخل کننده با لیزر
10 نفر که لیزر برای آنها ضرر دارد
لیزر برای چه کسانی ممنوعه و ضرر دارد؟
یا از کجا بدونیم کاندید مناسب لیزر هستیم یا نه؟
جواب سوال 5:
میدونین که اگه یه نفر از قبل کاندید مناسبی برای لیزر نباشه، ممکنه به بعضی از عوارض دچار شود.
عوارض لیزر موهای زائد
قرمز شدن بیش از حد پوست
کهیر زدن
حسایت به نور
اگزما و خارش یا بثورات پوستی
زخم و عفونت
تغییر در رنگدانه پوست و یا ایجاد لک و غیره.
کاندید نامناسب لیزر موهای زائد
در صورتی که موارد زیر شامل حال شما میشه، لیزر موهای زائد رو در محل مبتلا انجام ندهید:
5.1. درد غدد لنفاوی زیر بغل برای لیزر موهای زیر بغل
5.2. ابتلا به ضایعه پوستی ویروسی یا باکتریایی در محل لیزر مانند آکنه فعال
5.3. در شرایط اجبار به مصرف داروهایی که با لیزر تداخل جدی دارن
5.4. بارداری یا شیردهی (مقالات زیادی در این باره نوشته شده. جمع بندی منابع معتبر جهانی حاکی از اینه که به خصوص لیزر بیکینی و شکم و پستان در این دوران نباید انجام نشه.) بعضی مراکز میگن اشکالی نداره اما شما احتیاط کرده و سخن منابع علمی رو در نظر بگیرین.
نکته مهم: فاز رشد موهای زائد در بارداری و شیردهی بر هم میخوره و امکان برگشت پذیری موها بعد از لیزر بسیار زیاد هست.
5.5. دارای موهای سفید، خاکستری، قرمز، بلوند روشن (به علت عدم وجود ملانین یا کم بودن ملانین برای هدف گیری توسط نور لیزر)
5.6. بیماران مبتلا به اختلالات تیروئید و هورمونی (مانند تخمدان چند کیستی، …)
5.7. تاتو قبلی در محل لیزر
5.8. مبتلا به خال مشکوک یا سرطان
5.9. واریس در ناحیه پاها
5.10. دارای دفیبریلاتور، ضربان ساز و فلزات در بدن در جراحی سابق
نکته: اضافه وزن شدید در چرخه معمول رشد موها تاثیرگذار هست.
10 مراقبت مهم بعد از اولین جلسه لیزر کدامند؟
جواب سوال 6:
اقدامات و مراقبت های قبل از لیزر موهای زائد
مراقبت های قبل و بعد از لیزر میتونن نقش اساسی در تکامل دوره ی لیزر موی زائد دارن.
اگه پوست شما حساس نباشه و دستگاه لیزر خوبی انتخاب کنین، احتمال قرمزی و خارش خیلی خیلی پایین میاد. و اما پوست بعضیا حساسه یا به هر دلیلی دچار قرمزی و تحریک بعد از لیزر میشه.
بعضی مراقبت های اصلی بعد از اولین جلسه لیزر عبارتند از:
6.1. گذاشتن یخ در پارچه و قرار دادن اون روی پوست
6.2. استفاده از آلوئه ورا یا هر محلول و کرمی که پزشک یا مرکز لیزر متناسب با پوست شما تجویز کنه
6.3. اگه دردتون با آلوئه ورا آروم نشد (که بعیده)، مسکن ضد درد بخورین اما دور آسپرین رو خط بکشین.
6.4. زیر نور خورشید یا ماوراء بنفش یا حرارت قرار نگیرین
6.5. تا 48 ساعت از تمرین کردن و تعرق بدن پرهیز کنین
شستن صورت بعد از لیزر موهای زائد
6.6. شوینده ملایم فقط یکی دو بار در روز (و نه تحریک آمیز) استفاده کنین
6.7. مرطوب کننده ی غیر کامدوژنیک (ترجیحا حاوی اسید هیالورونیک) برای پوست حساس رو آرام روی پوست بزنین (2 تا 3 بار در روز)
6.8. تا 24 ساعت آرایش نکنین
6.9. برنزه ممنوعه
6.10. اعمالِ میکرونیدلینگ و هایفوتراپی و غیره با لیزر موهای زائد (در یک محل) حسابی تداخل دارن.
16 اقدام مهم قبل از لیزر موهای زائد کدامند؟
موهای زائد ناحیه ای که درمان در آن صورت می گیرد باید تمیز و تراشیده شده باشد.
7 روز قبل از درمان لیزر موهای زائد نباید در معرض اشعه UV قرار بگیرید.
افرادی که دچار آفتاب سوختگی شده اند یا برنزه کرده اند، باید 2 هفته صبر کنند تا از وارد آمدن آسیب های بیشتر به پوست جلوگیری شود.
یک هفته قبل از درمان لیزر از مصرف محصولات برنزه کننده اجتناب کنید. توصیه می شود ناحیه مورد نظر را لایه برداری کنید تا هر گونه رنگ باقی مانده در پوست از بین برود.
در صورت امکان، 30 تا 40 دقیقه پیش از درمان تان از کرم بیحس کننده استفاده نمایید. پیش از شروع فرآیند لیزر، همه کرم روی پوست باید پاک شود.
ناحیه تحت درمان باید از قبل پاک و تمیز شده باشد. افرادی که برای لیزر موهای زائد ناحیه صورت و گردن مراجعه می کنند، باید در مرکز صورت خود را پاک کنند و هیچ آرایشی روی صورت نباشد.
از انجام لایه برداری شیمیایی و سایر درمان های لیزر، 2 هفته قبل و بعد از لیزر موهای زائد خودداری نمایید.
7 روز پیش از درمان از مصرف محصولات حاوی آلفا هیدروکسی و بتا هیدروکسیل (AHA و BHA)، هیدروکینون، رتینول یا رتینوئید، تازوراک و دیفرین خودداری نمایید.
چنانچه دارای ضایعات پوستی غیر طبیعی، خال گوشتی یا لکه در ناحیه تحت درمان هستید، باید پیش از لیزر موهای زائد، تحت بررسی پزشک قرار گیرد.
3 هفته پیش از درمان باید از انجام اپیلاسیون، استفاده از موچین و وکس اجتناب کنید.
چنانچه مستعد ابتلا به تبخال هستید، توصیه می شود پیش از درمان از یک داروی ضد ویروس، مانند والاسیکلوویر (آسیکلوویر یا والترکس) استفاده نمایید. در افرادی که دارای تبخال فعال هستند، فرآیند لیزر موهای زائد صورت نمی گیرد.
افرادی که ظرف 6 ماه گذشته از آکوتان و محصولات مشابه استفاده کرده اند، کاندیدای مناسبی جهت لیزر موهای زائد محسوب نمی شوند.
2 ساعت قبل و بعد از لیزر موهای زائد باید از انجام فعالیت های فیزیکی که دمای بدن یا فشار خون را افزایش می دهند، پرهیز کنید.
چنانچه تزریق بوتاکس یا فیلرهای پوستی داشته اید، باید حداقل 14 روز از تزریق تان بگذرد تا بتوانید موهای زائد خود را لیزر کنید.
مصرف آنتی بیوتیک ها ممکن است حساسیت به نور را در شما افزایش دهد. در صورتی که مدتی طولانی آنتی بیوتیک مصرف می کنید، توصیه می کنیم قبل از درمان لیزر با پزشک معالج تان مشورت نمایید. اگر بیمار شده اید و آنتی بیوتیک مصرف می کنید، باید 7 روز قبل از درمان لیزر، مصرف را قطع نمایید.
نباید بلافاصله پس از لیزر موهای زائد پا، چکمه بپوشید.
آیا میتونم بعد از لیزر تیغ بزنم و شیو کنیم؟
جواب سوال 7:
شیو کردن بعد از لیزر موهای زائد
شیو کردن از چند روز قبل از هر جلسه ی لیزر اشکال نداره. دلیلش اینه که اگه سر موها پیدا باشه، پرتو لیزر راحت تر فولیکول موی رنگدانه دار رو هدف میگیره.
اما تا دو هفته بعد از لیزر هرگز نباید شیو کنید. برای دو هفته باقیمانده به جلسه ی بعدی، در صورت ضرورت، می توانید یکبار شیو کنید.
برای درمان سوختگی بعد از لیزر چکار کنم؟
جواب سوال 8:
درمان سوختگی بعد از لیزر
سوختگی بعد از لیزر به علت انتخاب دستگاه نامناسب، کم تجربه بودن اپراتور و عدم رعایت مراقبت ها اتفاق میافته.
سوختگی لیزر میتونه از خفیف تا جدی باشه. اگه سوختگی خیلی خفیف هست از آلوئه ورا یا خنک کننده های ملایم خانگی استفاده کنین. اگه نه، حتما سریع به متخصص پوست مراجعه کنین تا نوع و عمق سوختگی شما تشخیص داده بشه و درمان لازم صورت بگیره.
اگه سوختگی شدید هست و پزشک در دسترس نیست، از کرم های آنتی بیوتیک و هیدروکورتیزون (دستور مصرف رو بخونین) استفاده کنین.
هشدار 8.1. یخ رو مستقیم روی پوست قرار ندین. داخل پارچه بگذارین و آرام بر موضع سوختگی بگذارین. هر 10 دقیقه یکبار یخ رو بردارین تا پوست استراحت کنه.
هشدار 8.2. محل سوختگی رو با روغن چرب مالش ندین
هشدار 8.3. تاول ها رو نترکانین چون عفونی میشن و مشکلتون دو برابر میشه.
بعد از لیزر بیکینی میتونم رابطه جنسی داشته باشم؟
جواب سوال 9:
رابطه جنسی بعد لیزر بیکینی تناسلی
بعد از لیزر بیکینی، بهتره تا 24 ساعت رابطه نداشته باشین تا محل تناسلی درد نگیره و دچار تحریک پوستی نشه.
6 تا مراقبت بعد از لیزر بیکینی تناسلی کدامند؟
جواب سوال 10:
مراقبت های بعد از لیزر بیکینی تناسلی آقایان و بانوان
بعد از لیزر بیکینی و تناسلی، برای اینکه پوست به عوارض دچار نشه، رعایت یک سری مراقبت ها لازمه:
10.1. پرهیز از مصرف داروهای محرک پوست
10.2. پرهیز از نور آفتاب و اشعه ماوراء بنفش
10.3. اجتناب از عطر سنگین، زدن اسپری به محل
10.4. پرهیز از شوینده های تحریک آمیز
10.5. نداشتن رابطه جنسی تا 24 ساعت
10.6. عدم استفاده از موچین و موم نکردن محل
آیا تیغ زدن قبل از لیزر اشتباه است؟
بر خلاف اپیلاسیون، می توانید بین جلسات درمان خود از ژیلت استفاده کنید. منتها توصیه مراکز این است که دو هفته اول پس از لیزر اصلا شیو نکنید. در دو هفته ی مانده به جلسه ی بعدی، می توانید یکبار تا دو بار شیو کنید.
در روز جلسه لیزر حتما موهای زائد ناحیه تحت درمان را شیو کنید.
مدت زمان لیزر کل بدن در یک جلسه چقدره؟
جواب سوال 11:
مدت زمان لیزر کل بدن: 20 دقیقه با مدیواستار
جالبه که بدونین یک جلسه لیزر با دستگاه مدیواستار زمان بسیار کمتری میبره چون سرعت اثربخشی فوق العاده بالاست. توضیحات زیر برای دستگاه های دیگه هست.
لیزر کل بدن بین از یک ساعت و نیم تا دو ساعت طول میکشه. البته چون فاز رشد موها برای همه قسمت های بدن یکی نیست. یعنی، از جلسه دو به بعد دیگه تمام بدن با هم لیزر نمیشه و زمان کمتری طول میکشه.
به طور معمول، یکی دو دقیقه برای لب بالا، حدود 10 دقیقه برای زیر بغل، و نیم ساعت برای دو تا پاها زمان میبره.
در کل، زمان مورد نیاز برای من و شما با هم یکی نیست. به عواملی مانند وسعت ناحیه لیزر، مقدار موی زائد، مقاومت موها، ژنتیک موها و تفاوت های فردی بستگی داره.
آیا کندن موهای زائد بعد از لیزر اشکال داره؟
جواب سوال 12:
بعد از لیزر موهای زائد، بهتره از موم و موچین استفاده نکنین تا تداخلی در فاز رشد موهای زائد ایجاد نشه. میتونین شیو کنین اما دو سه روزی قبل از لیزر اینکارو نکنین تا موها از زیر پوست بیرون بزنه. اگه مو بیرون باشه، اشعه لیزر ملانین رو در ریشه بهتر هدف میگیره.
آیا لیزر در دوران پریودی مشکلی ایجاد میکنه؟
جواب سوال 13:
حتما براتون پیش اومده که نزدیک پریودی صورتتون جوش میزنه و یا از نظر اعصاب تحریک میشین.
در دوران پریودی، ترشح هورمون ها از حالت عادی خارج میشه و پوست حساس میشه. بنابراین، لیزر رو به زمان دیگه ای موکول کنین.
برای درمان جوش و قرمزی پوست بعد از لیزر، زینک اکساید بهتره یا بتامتازون؟
جواب سوال 14:
برای رفع التهاب، قرمزی، و جوش زدن پوست بعد از لیزر، میتونین از داروخانه پماد زینک یا کرم بتامتازون رو تهیه کنین. بهشون بگین برای بعد از لیزر میخوام.
بتامتازون، زینک اکساید یا ممتازون
طرز استفاده این طوریه که روزی سه بار تا 3 روز یه لایه فوق نازک میزنین. نیازی به شستشوی محل نیست.
آیا لیزر موهای زائد در دوران بارداری مجاز هست؟
جواب سوال 15:
حتی اگه لیزر موهای زائد هیچ ضرری برای جنین و مادر نداشته باشه، پوست در بارداری به نور لیزر خیلی حساس میشه. به علاوه، فاز رشد موهای زائد در دوران بارداری به هم میخوره و به احتمال زیاد با لیزر وقت خودتون رو تلف کردین.
لینک پاسخ به تمامی سوالات متداول لیزر موهای زائد در دوران بارداری
بهترین مرکز لیزر موهای زائد در تهران چیست؟
مرکز شریعتی تهران (برکه) یکی از بهترین مراکز لیزر در ایران و تهران می باشد. این مرکز از تمامی ویژگی های یک مرکز لیزر تخصصی برخوردار می باشد:
- سابقه چندین ساله در زمینه انجام عمل های زیبایی و لیزر
- دارای پیشرفته ترین امکانات و تجهیزات لیزر و جوانسازی مدرن
- دارای مرغوب ترین محصولات زیبایی
- تزریق مرغوب ترین برندهای ژل، بوتاکس و مزوتراپی اصل
- دارای بهترین دستگاه های پاکسازی پوست
- دارای اپراتورهای باتجربه لیزر موهای زائد برای آقا و خانم
- دارای شعبات متععد لیزر در کشور
- بهره مندی از دستگاه لیزرهای فوق پیشرفته مونولیت مدیواستار اسکلپیون و غیره در شعبات مختلف
بیشترین تخفیف های زیبایی و لیزر در بهترین مراکز تهران و شهرستان ها
اینجا کلیک کنید