داروی ترک سیگار

مهمترین نکات درباره داروی ترک سیگار وارنیکیلین

وارنیکیلین دارویی است که در ترک سیگار به شما کمک می کند. توصیه می شود جهت افزایش شانس موفقیت خود در امر ترک سیگار، قرص وارنیکیلین را در کنار یک برنامه ترک که بر پایه آموزش، پشتیبانی و مشاوره است، مصرف نمایید. ترک سیگار موجب کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و ریوی و همچنین ابتلا به سرطان می گردد. عملکرد وارنیکیلین، مسدود ساختن اثرات نیکوتین (عاملی که به موجب آن به کشیدن سیگار تمایل پیدا می کنید) در مغز است.

در خصوص همه خطرات و مزایای این دارو و همچنین سایر روش های ترک دخانیات (از جمله درمان جایگزینی نیکوتین) با یک متخصص مشورت نمایید.

جشنواره تخفیف زیبایی و لیزر، دستگاه لیزر مدیواستار (اسکلپیون) 2024

مشاوره رایگان با پزشک، کلیه ایام هفته

22612171_021  22612108_021

09027610748

instagram پیج مرکز تخصصی زیبایی قلهک

instagram پیج تخصصی لیزر موهای زائد

instagram نمونه کارهای زیبایی

برای ورود به پیج اینستاگرام روی لینک مربوطه کلیک کنید

تاثیر سیگار بر روی پوست

 

نحوه مصرف قرص وارنیکیلین

داروی ترک سیگار
قرص وارنیکیلین به صورت دوز بندی شده

قبل از شروع مصرف وارنیکیلین، اطلاعات مندرج در برگه دارو را مطالعه کرده و چنانچه سوالی دارید، آن را با پزشک یا داروساز خود مطرح سازید.

چندین روش برای استفاده از وارنیکیلین وجود دارد. اولین راه این است که قبل از شروع درمان با این دارو، تاریخی را برای ترک سیگار تعیین کنید. مصرف وارنیکیلین را با توجه به دستور پزشک خود، 1 هفته قبل از ترک سیگار شروع کنید. هنگامی که برای اولین بار مصرف این دارو را شروع می کنید، قرص 0.5 میلی گرم را یک بار در روز به مدت 3 روز مصرف کنید، سپس قرص 0.5 میلی گرم را به دو بار در روز به مدت 4 روز افزایش دهید. میزان مصرف را به تدریج افزایش دهید تا احتمال بروز عوارض جانبی (مانند حالت تهوع، خواب های غیر معمول و غیره) کاهش یابد. در طول هفته اول، کشیدن سیگار مشکلی ندارد. سیگار کشیدن را از تاریخ ترک تعیین شده متوقف کنید و طبق دوز تجویز شده توسط پزشک خود، دو بار در روز شروع به مصرف این دارو کنید  و دوره درمان را تا 12 هفته ادامه دهید.

روش دوم استفاده از وارنیکلین، شروع مصرف دارو قبل از انتخاب یک تاریخ معین برای ترک سیگار است. با قرص 0.5 میلی گرم شروع کنید و دوز را با توجه به دستور پزشک خود افزایش دهید. یک تاریخ دقیق برای ترک سیگار تعیین کنید که بین روزهای 8 تا 35 ام درمان باشد. سیگار کشیدن را در تاریخ تعیین شده، متوقف کنید. فرقی نمی کند که کدام یک از روش های مصرف وارنیکلین را انتخاب می کنید، در همه موارد باید با دقت دستورالعمل پزشک خود را دنبال کنید.

چنانچه نتوانید یا مایل به ترک سیگار نباشید، پزشک تان ممکن است راه سوم را برای مصرف وارنیکلین تجویز کند. دستورالعمل های پزشک خود را با دقت دنبال کنید و سیگار کشیدن خود را طبق دستور پزشک کاهش دهید.

اگر این دارو را در شکل دوز بندی شده تهیه کرده اید، به دقت دستورالعمل های مندرج روی بسته دوز را دنبال کنید. دو نوع بسته دوز بندی شده در دسترس است: بسته شروع و بسته مداوم، که قدرت دارویی هر کدام متفاوت است. اگر این دارو در بطری قرار داشت، به دقت دستورالعمل پزشک بر روی نسخه را دنبال کنید. چنانچه در خصوص چگونگی مصرف این دارو سؤالی دارید، با پزشک یا داروساز خود مشورت کنید.

این دارو را به صورت خوراکی پس از صرف غذا و به همراه یک لیوان آب کامل مصرف کنید.

میزان مصرف این دارو براساس وضعیت پزشکی شما و پاسخ به درمان تعیین می گردد.

میزان مصرف خود را افزایش ندهید و یا این دارو را بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. با این کار، وضعیت شما سریع تر بهبود نمی یابد و خطر بروز عوارض جانبی در شما افزایش می یابد. مصرف بیش از 1 میلی گرم، دو بار در روز توصیه نمی شود.

جهت بهره مندی هر چه بیشتر از مزایای این دارو باید آن را به طور مرتب استفاده کنید. برای کمک به یاد آوری زمان مصرف این دارو، هر روز آن را در زمان معینی مصرف کنید.

اگر پس از چند هفته درمان، به کشیدن سیگار مبادرت ورزیدید، به پزشک خود اطلاع دهید. چنانچه پس از 12 هفته درمان نتوانستید سیگار را ترک کنید، با پزشک خود مشورت کنید.

اگر پس از 12 هفته درمان، موفق به ترک سیگار شدید، ممکن است پزشک 12 هفته دیگر مصرف وارنیکلین را تجویز کند.

ازبین بردن چروک های صورت ناشی از سیگار کشیدن

 

عوارض جانبی قرص وارنیکیلین

ترک سیگار با وارنیکیلین

لازم است بخش موارد احتیاطی را نیز مطالعه کنید.

در طول مصرف این دارو، تهوع، سردرد، استفراغ، خواب آلودگی، گاز، یبوست، کم خوابی، خواب های غیر معمول یا تغییر در طعم دهان ممکن است رخ دهد. اگر هر یک از این اثرات همچنان ادامه داشت یا بدتر شد، به سرعت به پزشک یا داروساز خود اطلاع دهید.

به یاد داشته باشید که پزشک این گونه صلاح دیده که مزایای مصرف این دارو بر عوارض جانبی آن مقدم تر است. بسیاری از افرادی که این دارو را مصرف کرده اند، عوارض جانبی جدی گزارش نداده اند.

اگر این عوارض جانبی نادر، اما جدی را دارید، فورا به پزشک خود اطلاع دهید: احساس سوزش در پا یا انگشتان پا، درد غیر معمول در پاها حین راه رفتن.

چنانچه عوارض جانبی بسیار جدی دارید، مصرف داروی وارنیکلین را متوقف کنید. این عوارض عبارتند از: تشنج، علائم حمله قلبی (مانند درد قفسه سینه، فک یا چپ دست، تنگی نفس، تعریق غیر عادی)، علائم سکته مغزی (مانند ضعف در یک طرف بدن، مشکل حین صحبت کردن، تغییرات ناگهانی دید، گیجی)، آسیب وارد کردن به خود، دیگران و یا اشیا.

وارنیکلین به ندرت ممکن است موجب ایجاد نوسانات روانی یا خلقی جدی، حتی پس از متوقف کردن دارو شود. مصرف الکل حین مصرف این دارو ممکن است خطر بروز نوسانات خلقی یا روانی را افزایش دهد. ترک سیگار خود نیز می تواند منجر به ایجاد این مشکلات شود. در صورت داشتن علائمی مانند افسردگی یا فکر خودکشی، خشم، تجاوز یا سایر افکار و رفتارهای غیر معمول، مصرف وارنیکلین را متوقف ساخته و پزشک یا داروساز خود را مطلع سازید.

احتمال بروز واکنش های آلرژیک به این دارو بسیار کم است، اما در صورت بروز باید حتما به دنبال فوریت های پزشکی باشید. علائم واکنش های آلرژیک عبارتند از: خارش، بثورات پوستی، تورم (به ویژه بر روی صورت، زبان یا گلو)، سرگیجه شدید، تنفس سخت و مشکل شدید.

در اینجا فهرست کاملی از عوارض جانبی احتمالی استفاده از قرص وارنیکلین عنوان نشده است. در صورتی که متوجه علائمی دیگری شدید که در این مطلب قید نشده، آن را نیز با داروساز یا پزشک خود در میان بگذارید.

 

موارد احتیاطی

ترک سیگار با داروی وارنیکیلین

در صورتی که حساسیت دارویی دارید، پیش از مصرف قرص وارنیکلین، موضوع را با داروساز یا پزشک مربوطه در میان بگذارید. این دارو ممکن است حاوی ترکیبات غیر فعالی باشد که در شما ایجاد حساسیت یا سایر مشکلات کند. در این خصوص می توانید با یک پرشک داروساز مشورت کنید.

قبل از مصرف این دارو، همه سوابق پزشکی تان را به پزشک یا داروساز خود اطلاع دهید؛ به ویژه: مشکلات کلیوی، اختلالات روانی یا خلقی (مانند اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی، افسردگی)، بیماری های قلبی و عروقی (مانند بیماری عروق کرونر، بیماری عروق محیطی، سکته مغزی)، تشنج.

قرص وارنیکلین ممکن است سبب ایجاد خواب آلودگی در شما گردد یا تمرکز تان را مختل سازد. مصرف الکل یا ماری جوانا می تواند به خواب آلودگی تان بیفزاید. در طول مصرف این دارو از رانندگی یا کار با ماشین آلات سنگین اجتناب کنید. از مصرف نوشیدنی های الکلی خودداری کنید. چنانچه ماری جوانا مصرف می کنید، پزشک خود را مطلع سازید.

این دارو همچنین شما را نسبت به الکل حساس تر می کند (مواردی چون افزایش مستی، رفتار های غیر معمول و محدودیت یا عدم یاد آوری چیزهایی که اتفاق افتاده است). مصرف مشروبات الکلی را در زمان مصرف این دارو محدود سازید و آگاهی خود را نسبت به اثرات الکل بر این دارو افزایش دهید.

مصرف این دارو در دوران بارداری به هیچ وجه توصیه نمی شود. زیرا ممکن است به جنین آسیب وارد سازد. چنانچه باردار هستید یا تصور می کنید باردار شده اید با پزشک تان مشورت کنید.

از آن جایی که ممکن است استفاده از قرص کارودیلول در دوران شیردهی سبب انتقال دارو به شیرتان شود نیز قبل از مصرف آن با پزشک تان مشورت کنید.

 

تداخلات دارویی

تداخلات دارویی بر روی عملکرد داروی مصرفی تان تاثیر گذاشته و خطر بروز عوارض جانبی جدی را افزایش می دهند. این مورد شامل تمام تداخلات دارویی احتمالی نیست و فهرستی از تمامی داروهایی که استفاده می کنید را شامل می شود (از جمله داروهای تجویزی، غیر تجویزی و محصولات گیاهی) که باید آن را با پزشک و داروساز خود به اشتراک بگذارید. از شروع، متوقف کردن و یا تغییر دوز داروها بدون تایید پزشک تان خودداری کنید.

سیگار کشیدن می تواند بر عملکرد بدن شما در حذف داروهای خاصی نظیر انسولین، تئوفیلین، وارفارین و غیره تاثیر بگذارد. هنگامی که سیگار را ترک می کنید، ممکن است میزان مصرف این داروها توسط پزشک تان تغییر داده شود. برنامه ترک سیگار و تمام داروهایی را که مصرف می کنید را به تمامی پزشکان و داروسازان خود اطلاع دهید.

 

شاد و سلامت باشید.

 

تحقیق و ترجمه: مینو زرفش

منبع خارجی برای مطالعه بیشتر

1 1 رای
به نظر شما چند ستاره ؟

بیشترین تخفیف های زیبایی و لیزر در بهترین مراکز تهران و شهرستان ها
اینجا کلیک کنید

Subscribe
Notify of
guest

4 نظرات
قدیمی ترین
جدیدترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
View all comments
فرزام
فرزام
4 years ago

واقعا عالی بود مرسی
فقط ی چیزی حتما باید با تجویز دکتر باشه یا میتونیم خودمونم بخریم و استفاده کنیم

احسان
احسان
3 years ago

سلام.با تشکر از شما…میخواستم بدونم به نظر شما بهترین زمان مصرف دارو در طول روز چه موقع هست؟؟؟