لیزر موهای زائد دوران بارداری

آیا لیزر موهای زائد در دوران بارداری خطرناک است؟ (بخش دوم)

مطالعه بخش اول

لیزر موهای زائد در دوران بارداری
لیزر موهای زائد

عملکرد لیزر موهای زائد چگونه است؟

در لیزر موهای زائد از تابش غیر یونیزه که پرتوهای متمرکز نور را به فولیکول های موهای زائد می فرستند، استفاده می شود. این اشعه های نور قدرتمند، فولیکول های مو را کاهش می دهند؛ در نتیجه، موی زائد از بین می رود. امواج نور، چند میلی متر به داخل پوست نفوذ می کنند، بدون این که منجر به جهش سلولی شود.

جشنواره تخفیف زیبایی و لیزر، دستگاه لیزر مدیواستار (اسکلپیون) 2024

مشاوره رایگان با پزشک، کلیه ایام هفته

22612171_021  22612108_021

09027610748

instagram پیج مرکز تخصصی زیبایی قلهک

instagram پیج تخصصی لیزر موهای زائد

instagram نمونه کارهای زیبایی

برای ورود به پیج اینستاگرام روی لینک مربوطه کلیک کنید

 

مشکلات احتمالی لیزر موهای زائد در دوران بارداری چیست؟

  • در لیزر موهای زائد از تابش غیر یونیزه استفاده می شود. این روش، سبب گرمای شدید جهت حذف موهای زائد از ریشه می شود. این امر منجر به جهش سلولی نمی شود. پرتوهای نور لیزر تنها چند میلی متر به داخل پوست نفوذ می کنند. با این حال، تابش غیر یونیزه می تواند توسط بافت اطراف آن ناحیه نیز جذب شود. پزشکان هنوز در خصوص چگونگی تاثیر این موضوع بر روی جنین اطمینان ندارند.
  • لیزر موهای زائد در برخی از زنان باردار می تواند منجر به درد خفیفی شود. به همین دلیل متخصصین از کرم بی حس کننده موضعی استفاده می کنند. مصرف این کرم ها در دوران بارداری توصیه نمی شود، زیرا بدن هر چیزی که بر روی پوست ملیده شود را جذب می کند.
  • پوست شما هنگام بارداری بسیار حساس می شود. لیزر موهای زائد ممکن است سبب درد، قرمزی یا تحریک، و در نهایت منجر به مشکلات پوستی بیشتری شود.
  • تعداد و طول جلسات درمان، بستگی به چرخه رشد مو دارد. اما تغییر در سطوح هورمونی در دوران بارداری می تواند گاهی اوقات چرخه رشد مو را کوتاه تر یا فولیکول های غیر فعال را تحریک کند. بنابراین برخی از زنان در دوران بارداری رشد موی سریع تری دارند.
  • تغییرات هورمونی بدن، در وهله اول می تواند باعث تغییرات در تولید ملانین شود، و منجر می شود که درمان های لیزر دردناک تر و کمتر موثر باشند.
  • دلیل دوم این است که تابش لیزر می تواند موجب گرفتگی، به ویژه در زیر شکم و ران ها شود.
  • درمان در نواحی حساس سینه و منطقه بیکینی در مراحل بعدی بارداری، ناراحت کننده است. همچنین پوست در حین بارداری بسیار حساس است و احتمالا لیزر باعث تحریک، قرمزی یا درد در پوست می شود.
  • قبل از آن که به مدت 6 تا 12 ماه طول بکشد، باید طول درمان را در نظر بگیرید. این بدان معنا است که ممکن است به ادامه درمان لیزر در مراحل بعدی بارداری نیاز داشته باشید. پوست شما و قسمت های مختلف بدن تان می تواند در مراحل بعدی حساس تر شود. این امر می تواند فرایند بسیار ناراحت کننده ای باشد. همچنین نشستن و دراز کشیدن طولانی مدت در طول مراحل پیشرفته دوران بارداری می تواند دشوار شود.
مهمترین نکات لیزر موهای زائد در دوران بارداری
لیزر موهای زائد در دوران بارداری

آیا در صورت بارداری باید لیزر موهای زائد را به تعویق انداخت؟

چنانچه در حال حاضر در اواسط درمان لیزر خود هستید، بهتر است که آن را تا بعد از زایمان به تعویق بیندازید. همیشه می توانید روش های جایگزین حذف مو را انتخاب کنید.

پزشک تان می تواند در خصوص این که آیا در دوران بارداری درمان لیزر موهای زائد ادامه پیدا کند یا به تعویق بیافتد، تصمیم بگیرد. شما همچنین باید درباره ایمنی روش های جایگزین رفع موهای زائد، مانند الکترولیز، اپیلاسیون و اصلاح نیز با پزشک تان مشورت کنید.

 

تحقیق و ترجمه: مینو زرفش

منبع:

[button color=”red” size=”small” link=”http://www.momjunction.com/articles/is-it-safe-to-undergo-laser-hair-removal-treatment-during-pregnancy_00120616/#gref” ]لینک مرجع[/button]

بیشترین تخفیف های زیبایی و لیزر در بهترین مراکز تهران و شهرستان ها
اینجا کلیک کنید