علل زرد شدن ناخن

سندرم ناخن زرد – علل و درمان آن

نتیجه تصویری برای سندرم ناخن زرد

سندرم ناخن زرد – علل و درمان آن

ناخن های شما از سلامتی بدن تان خبر می دهند.  هنگامی که ناخن ها تغییر رنگ می دهند، معمولاً به این معنی است که دچار عفونت و یا قارچ ناخن شده اید. گاهی نیز علامت این است که از لاک ناخنی استفاده کرده اید که به آن واکنش آلرژیک نشان داده اید.

اما اگر ناخن های تان زرد شوند، نشان دهنده مشکلات جدی تری است.  از جمله:

جشنواره تخفیف زیبایی و لیزر، دستگاه لیزر مدیواستار (اسکلپیون) 2024

مشاوره رایگان با پزشک، کلیه ایام هفته

22612171_021  22612108_021

09027610748

instagram پیج مرکز تخصصی زیبایی قلهک

instagram پیج تخصصی لیزر موهای زائد

instagram نمونه کارهای زیبایی

برای ورود به پیج اینستاگرام روی لینک مربوطه کلیک کنید

  • بیماری های مزمن ریوی
  • بدخیمی های داخلی
  • انسداد لنفاوی
  • آرتریت روماتوئید

علل زرد شدن ناخن

تصویر مرتبط

 

اگر علت زرد شدن ناخن هایتان استفاده از محصولاتی مانند لاک ناخن باشد، با رشد ناخن جدید، رنگ عادی ناخن دیده می شود.  اما اگر پس از رشد ناخن ها رنگ آنها همچنان زرد بود، ممکن است دچار مشکل شده باشید.

زرد بودن رنگ ناخن ها گاهی اوقات نمایان گر مسائل جدی تری است.  حتی کمبود مواد معدنی و ویتامین های بدن می تواند باعث زرد شدن رنگ ناخن های شما بشود.  در این صورت افزودن یک مکمل مولتی ویتامین مشکل شما را برطرف خواهد کرد.

در برخی موارد که با وجود چندین دوره درمان  ناخن ها باز هم زرد رنگ هستند،  ممکن است  نشانه ای از مشکلات تیروئید، پسوریازیس و یا دیابت باشد.  در موارد نادر، علت زرد رنگ بودن ناخن  می تواند ابتلا به سرطان پوست باشد.  سندرم ناخن زرد  گاهی ناشی از بیماری های تنفسی و مشکلات غدد لنفاوی می باشد.

درمان های خانگی برای رفع زردی ناخن

درمان ناخن زرد به علت آن بستگی دارد.   به احتمال زیاد، ناخن های شما به علت یک عفونت  و یا استفاده از محصولات آرایشی غیر استاندارد  تغییر رنگ می دهند.

در اینجا با روش های مختلف درمان های خانگی برای تغییر رنگ ناخن ها و زرد شدن آنها آشنا می شوید.  با این حال، مهم است که توجه داشته باشید که دارو های خانگی همیشه مؤثر واقع نمی شوند.   اگر داروهای خانگی در از بین بردن رنگ ناخن ها مؤثر نبود بهتر است به پزشک معالج  خود مراجعه کنید.

روغن درخت چای

نتیجه تصویری برای روغن درخت چای

اگر ناخن های شما به دلیل یک عفونت باکتریایی یا قارچی تغییر رنگ داده باشند، استفاده از روغن درخت چای آسان ترین درمانی است که شما می توانید امتحان کنید .

مخلوط یک یا دو قطره از روغن درخت چای را با  روغنی مانند روغن زیتون، روغن نارگیل، یا روغن جوجوبا مخلوط  کرده و بر روی ناخن ها بمالید.  مطالعات  نشان داده است که روغن درخت چای می تواند به طور مؤثر رشد قارچ ناخن را متوقف کند.

جوش شیرین

نتیجه تصویری برای جوش شیرین

قارچ ها فقط می توانند در محیط هایی که سطح  pH شان اسیدی است رشد  کنند.   فرو بردن انگشتان   در آب داغ مخلوط با جوش شیرین ممکن است از گسترش قارچ جلوگیری کند.

جوش شیرین با ایجاد محیط قلیایی در اطراف ناخن های شما، مشکلات ناخن های شما را از بین می برد.

روغن پونه کوهی

نتیجه تصویری برای روغن پونه کوهی

روغن پونه کوهی دارای خواص ضد میکروبی می باشد.  روغن پونه کوهی در برابر باکتری ها و قارچ ها مؤثر است. اگر شما مطمئن هستید که چه چیزی باعث زرد شدن ناخن ها یتان شده، از روغن پونه کوهی استفاده کنید.

روش استفاده از روغن پونه کوهی برای درمان ناخن زرد  شبیه به استفاده از روغن درخت چای است.  روغن پونه کوهی قبل ازمصرف به صورت موضعی برای درمان ناخن ها یا ناخن آسیب دیده حتماً باید با یک روغن دیگر مخلوط  شود.

آب اکسیژنه

نتیجه تصویری برای آب اکسیژنه

پراکسید هیدروژن  اگر با جوش شیرین ترکیب شود،  به سفید کردن دندان ها به طور مؤثرکمک می کند.   آب اکسژنه  یک عنصر مشترک درهمه خمیر دندان های سفید کننده است .

یک خاصیت دیگر آب اکسیژنه استفاده از آن برای از بین بردن لکه ها است.  به این ترتیب نتیجه می گیریم که استفاده از آب اکسیژنه  یک درمان عالی برای از بین بردن رنگ زرد ناخن ها می باشد.  پراکسید هیدروژن را به آب گرم اضافه کنید و ناخن هایتان را در این محلول قرار بدهید.

اگر به این محلول جوش شیرین هم اضافه کنید، نتیجه بهتری دریافت خواهید کرد .

ویتامین E

نتیجه تصویری برای ‫ویتامین E‬‎

ویتامین E به عنوان ویتاامینی  برای کمک به حفظ رطوبت و ظاهر سالم سلول های  پوست، مو و ناخن شناخته شده است .  استفاده از مقداری ویتامین E  ، درمان موفقی برای سندرم ناخن زرد است.  از آنجا که ویتامین E باعث تحریک رشد ناخن سالم می شود،  می توان برای کمک به رشد سریع ترناخن ها    آن را به صورت موضعی و یا به صورت خوراکی مصرف کرد.

داروهای تجویزی

نتیجه تصویری برای سیکلوپیروکس

اگر علت زرد شدن ناخن ها مخمر یا باکتری می باشد،  برخی از درمان های بالا را برای کمک به از بین بردن زردی ناخن امتحان کنید. اما اگر سندرم زردی ناخن  توسط قارچ ایجاد شده باشد، داروهای خوراکی تجویز شده توسط پزشک مانند تربینافین   یا ایتراکونازول (Sporanox) می تواند مؤثر واقع شود.

اما بر طبق نظر سازمان غذا و داروی امریکا  FDA  مصرف طولانی مدت هر دو   این داروها  برای  کبد خطرناک است .   مصرف این  داروها   برخی از عوارض جانبی شایع مانند اسهال و درد شکم را به دنبال دارد.

از داروی  سیکلوپیروکس  هم می توانید  به عنوان درمان های جایگزین استفاده کنید.  داروی سیکلوپیروکس  را مانند لاک ناخن به ناخن های خود بمالید . با رشد ناخن ، به تدریج ناخن سالم جایگزین ناخن های زرد می شود.

درمان با داروهای تجویزی ممکن است ازچند هفته تا چند ماه طول بکشد.   توجه داشته باشید  که هیچ داروی ضد قارچ خوراکی و یا موضعی به طور 100درصد مؤثر نیست و احتمال عود قارچ ناخن وجود دارد.

محقق و مترجم : مینو شفیعی

[button color=”red” size=”small” link=”http://www.healthline.com/health/yellow-nails#treatment3″ target=”blank” ]لینک منبع[/button]

 

0 0 رای ها
به نظر شما چند ستاره ؟

بیشترین تخفیف های زیبایی و لیزر در بهترین مراکز تهران و شهرستان ها
اینجا کلیک کنید

Subscribe
Notify of
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments